"[bilde]"
Bli-kjent-runde
Henrik Fjeldsbø startet dagen med foredraget kalt ”IE for dummies” som er en grunnleggende innføring i IE og ungdomsarbeidet der. Så gikk Frode Solberg gjennom avdelingens oppbygning og arbeidsmåte og hvor vi er representert. Gruppen var også de første som har sett utkastet til hvordan avdelingens neste nettside skal se ut. Bjørn Tillerflaten fra sokkelforeningen snakket om sin stilling som LO koordinerende. Bjørn hadde også en inspirerende runde på verving og agitasjon.

Hele dag to ble brukt på ungdomsarbeid. Christopher Birknes fra forbundet hadde et foredrag kalt ”ungdomstillitsvalgt – hva må gjøres?” Deltakerne fikk utfordringen om å formulere et personlig mål med sitt fagforeningsarbeid for å ha et sted å starte arbeidet. Alle deltakerne tok utfordringen på strak arm og fikk ned gode mål. Vi hadde også en åpen diskusjonsrunde hvor deltakerne fikk luftet hva enn de ville og komme med ideer.

"[bilde]"
Mirian og Thomas
Flere av de unge tillitsvalgte lærte noe nytt og fikk mer inspirasjon. Ungdomstillitsvalgt på sokkel Mirian Fuglø syns samlingen har gått over alle foreventninger:
- Denne samlingen passet helt perfekt! Har lært mye og føler jeg har mye mer ”kjøtt på beinet.” Nå har jeg lært masse nytt og er klar for å begynne

- Som arrangør syns jeg samlingen har gått utrolig bra. Det er fantastisk å få gjennomført noe vi har planlagt siden mars og at det blir så suksessfullt. Jeg syns det er gøy at deltakerne lærer noe nytt, men det er også veldig viktig dette med å danne nettverk. Nå kjenner de unge tillitsvalgte folk i samme situasjon og kan ringer hverandre og delta på kurs og lignende sammen, sier ungdomstillitsvalgt i StatoilHydro Rebecca Christiansen.

"[bilde]"
Christopher Birknes
Samlingen blir starten på et aktivt ungdomsarbeid i Industri Energi StatoilHydro som årsmøtet besluttet. På samlingen ble det også startet et ungdomsutvalg i avdelingen. Christopher Birknes fra forbundet hadde bare et ord:
- fantastisk!